VOZAČU UPERIO PIŠTOLJ U GLAVU

FOTO: ALARMIRALI POLICIJU, ALI UPORNI CAMMEOVCI SAMI SU PRONAŠLI UKRADENI TAKSI Njihov kolega jedva je izvukao živu glavu od nasrtljivog razbojnika

 
 Jutarnji list

Nakon što se jučer oko 13 sati na noge digla policija čim su dobili dojavu da je nepoznati razbojnik uperio pištolj u glavu taksistu Cammea L.M. (25) kojeg je izbacio iz taksi vozila na Sajmišnoj cesti u Mičevcu te se s njegovim novčanikom i taksijem odvezao u nepoznato, oko 22 sata ukradeni taksi je lociran unatoč ugašenom GPS-u.

Jutarnji list

Naime, ukradeno vozilo nije našla policija nego uporni Cammeovci, i to u garaži stambene zgrade u ulici Sv. Mateja u novozagrebačkim Dugavama!

Kako smo već pisali, lopov je u Folnegovićevom naselju zaustavio taksi Cammea u tzv. stop vožnji te tražio vožnju prema Jakuševcu, no dolaskom na Sajmišnu cestu u Dacii Logan, uslijedila je prava drama, izvlačenje pištolja kojeg je vozaču uperio u glavu, a potom i krađa taksija.

Taksist je uspio, kako doznajemo, nakon što je izbačen za snijegom zametenoj cesti, zaustaviti prvi auto i potražiti pomoć nakon čega su se digle službe na noge. Osim auta, u široj zoni razbojništva pronađen je i ukradeni Cammeov novčanik bez novca, a upravo na njemu kao i u vozilu nalaze se korisni tragovi za koje se pretpostavlja da će pomoć policiji da lociraju lopova.

Jutarnji list

Marko Župa, glasnogovornik Cammea, ističe da njihova brza reakcija čim se vozač nađe u nevolji kao i niz drugih poduzetih preventivnih mjera, rezultirali su padom broja napada na njihove vozače.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 20:17