RAZBILI MU STAKLA

EPILOG NEVJEROJATNE POTJERE PO ŠIBENIKU Dječaci kamenjima razbili stakla na kiosku, a onda je počeo opći cirkus koji je završio ozljedom maloljetnika

Ilustracija
 Nikolina Vukovic Stipanicev / HANZA MEDIA

Službenici Policijske postaje Šibenik podnijeli su kaznenu prijavu protiv 40-godišnjeg muškarca iz Šibenika koji se sumnjiči da je počinio kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom na štetu djeteta.

Naime, ovom 40-godišnjaku dva dječaka su u dva navrata kamenjima razbili stakla na kiosku u njegovom dvorištu, gdje mu je bio i parkiran automobil. Da bi uhvatio ovo dvoje nestašne djece, do dolaska roditelja i policije, 40-godišnjak je svojim automobilom za njima krenuo u 'filmsku' potjeru. Tom prilikom, da bi popriječio put 'bjeguncima', on se automobilom popeo na nogostup kojim je trčao jedan od dječaka, te je u tom trenutku dječak pao i zadobio lakše tjelesne ozljede.

Nakon kriminalističkog istraživanja, policijski službenici utvrdili su da je 40-godišnjak ovim radnjama izazvao opasnost za život djeteta te je protiv njega podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 01:34