TRAGEDIJA KOD KNINA

Dvoje mrtvih u stravičnoj nesreći: U silovitom udaru poginuli muškarac i žena

Sinoć se na državnoj cesti D-33 kraj Uzdolja dogodila teška prometna nesreća u kojoj su poginuli 43-godišnji vozač i 39-godišnja suvozačica

U prometnoj nesreći poginuli su muškarac i žena

 Čitatelj Slobodne Dalmacije

U subotu navečer, oko 21,50 sati, se na državnoj cesti D-33 kraj Uzdolja, mjesta u okolici Knina, dogodila teška prometna nesreća u kojoj su poginuli 43-godišnji vozač i 39-godišnja suvozačica, javlja PU šibensko-kninska.

- Do prometne nesreće je došlo na način da je 43-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Citroen splitskih registarskih oznaka, dolaskom na željezničko-cestovni prijelaz koji je osiguran uređajima za osiguranje cestovnih prijelaza, gdje cesta čini dvostruki zavoj, uslijed neprilagođene brzine u odnosu na osobine i stanje kolnika (zavojitost ceste, vlažan kolnik od kiše), izgubio nadzor nad automobilom i nakon prijelaza sletio van ruba kolnika na travnatu površinu u razini ceste, nakon čega je nastavio nekontrolirano kretanje i sletio u zemljani kanal oborinskih voda. Od siline udara i zadobivenih ozljeda vozač i suvozačica su preminuli na mjestu događaja - priopćila je policija.

O prometnoj nesreći će posebnim izvješćem biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku, dodaje se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 06:39