PLJAČKA U KOPRIVNICI

Dva DJ-a blizanca najavili nastup pa s oružjem upali u ljekarnu! Vezali su vlasnika, a onda je krenuo šou

Osim toga, ukradenim bankovnim karticama pokušali su podići gotovinu s bankomata, no to im nije uspjelo. Uhićeni su iste večeri

Braća Tomislav i Spomenko Kelek

 Facebook

U petak navečer opljačkana je ljekarna u Starčevićevoj ulici u Koprivnici, a dodatni šok izazvalo je saznanje da su pljačkaši, navodno, Koprivničanci koji žive svega par stotina metara od ljekarne, braća blizanci te još k tome DJ-evi Tomislav i Spomenko Kelek, obojica 42-godišnjaci, piše Podravski.hr.

U ljekarnu su upali, kaže policija, naoružani bejzbol palicom i vatrenim oružjem.

– Sumnja se da su osumnjičeni u petak u večernjim satima, u Koprivnici u ljekarni uporabom palice i uz prijetnju vatrenim oružjem, vezali 48-godišnjeg djelatnika te otuđili novac, bankovnu karticu, mobitel i osobni automobil kojim su se udaljili s mjesta događaja, oštetivši vlasnika za oko 30 tisuća eura. U događaju je oštećeni 48-godišnjak zadobio lakše ozljede – priopćili su iz Policijske uprave koprivničko – križevačke.

Istraga će pokazati jesu li pljačkaši u trenutku zločina bili pod utjecajem droge, a stanovnici Koprivnice iznenađeni su brutalnošću napada. Nakon pljačke, napadači su se udaljili ukradenom Diacom Sandero koja je pripadala vlasniku ljekarne. Osim toga, ukradenim bankovnim karticama pokušali su podići gotovinu s bankomata, no to im nije uspjelo.

Policija ih je pronašla i uhitila iste večeri, piše Podravski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:59