brutalni napad

Došao u riječki Centar za socijalnu skrb, dvaput udario zaštitarku i otišao: ‘Nije ga pustila da uđe‘

Napadač je imao sunčane naočale i masku pa ga je teško prepoznati, no policija provjerava snimke nadzornih kamera

Policija, ilustracija

 Cropix

Nepoznati muškarac napao je u četvrtak zaštitarku u Centru za socijalnu skrb u Rijeci, udarivši je u rame nakon što ga nije htjela pustiti da uđe u ustanovu.

Muškarac je došao u Centar oko 15 sati, pred kraj radnog vremena, te je htio ući bez obrazloženja. Zaštitarka ga je pitala što i koga treba, no nije želio reći, već ju je udario i otišao, prenosi Dnevnik.hr.

Ravnatelj riječkog CZSS-a Karlo Balenović za Dnevnik.hr je rekao kako je napadač imao sunčane naočale i masku na licu pa ga je teško prepoznati, no policija provjerava snimke nadzornih kamera i provodi kriminalističko istraživanje.

"Dojavu smo dobili jučer oko 15 sati. Kriminalističko istraživanje je u tijeku", kazala je glasnogovornica primorsko-goranske policije Svemirka Miočić.

Jedan od socijalnih radnika koji je svjedočio napadu kazao je kako je muškarac rekao da mora na toalet, a zaštitarka ga nije pustila da uđe.

"Taj čovjek ju je dvaput udario u rame. Jučer je i danas bila policija, obavljaju izvide", kazao je socijalni radnik.

Balenović navodi da stranke trebaju na ulazu reći zašto su došle i kod koga idu, a za ulazak u zgradu potrebno je pokazati i covid-potvrdu.

Zaštitarska tvrtka čija je zaposlenica napadnuta nije imala komentara na incident.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 16:25