REZULTATI OČEVIDA

Detalji tragedije kod Našica: Poznat uzrok stravične nesreće u kojoj je poginuo 4-godišnji dječak

U prometnoj nesreći 37-godišnji vozač je zadobio teške tjelesne ozljede, a 32-godišnja putnica teške tjelesne ozljede opasne po život

Prometna, Ilustracija

 Josko Supic/Cropix

Neprilagođena brzina uzrok je sinoćnje prometne nesreće kod Našica, u kojoj je poginulo četverogodišnje dijete, a dvije su osobe teško ozlijeđene, izvijestila je u subotu o rezultatima očevida osječko-baranjska policija.

Nesreća se dogodila u petak oko 19 sati, između Podgorača i Budimaca, u trenutku kada vozač osobnog automobila u zavoju nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste i vidljivosti, te je sletio s kolnika u odvodni kanal. Pri tome se automobil višestruko prevrnuo, a svi putnici ispali su iz vozila.

image

Na državnoj cesti između mjesta Podgorac i Budimci dogodila se prometna nesreća u kojoj je život izgubio dječak koji je bio 2018. godište.

Marko Mrkonjic/Cropix

Od zadobivenih ozljeda četverogodišnje dijete je poginulo na mjestu nesreće te je prevezeno na obdukciju u osječki Klinički bolnički centar, priopćeno je iz osječko-baranjske Policijske uprave.

image

Policijski očevid

Marko Mrkonjic/Cropix

U prometnoj nesreći 37-godišnji vozač je zadobio teške tjelesne ozljede, a 32-godišnja putnica teške tjelesne ozljede opasne po život.

image

Policijski očevid

Marko Mrkonjic/Cropix
image

Na državnoj cesti između mjesta Podgorac i Budimci dogodila se prometna nesreća

Marko Mrkonjic/Cropix

Očevid na mjestu teške prometne nesreće obavili su zamjenica osječkog Općinskog državnog odvjetnika i službenici Policijske postaje Našice, dodaje se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 15:15