JURNJAVA GRADOM

Dani Olmo dobio poziv da u petak dođe na sud u Zagrebu, doznali smo detalje slučaja

Olmo je u žalbi naveo dosadašnju nekažnjavanost te je predložio da ga se kazni samo opomenom

Dani Olmo

 Damir Krajac/Cropix

Daniel Olmo, bivši nogometaš Dinama, u petak u 13 sati trebao bi se pojaviti na zagrebačkom Prekršajnom sudu zbog prometnog prekršaja kojeg je počinio još 2. ožujka 2019. godine kada ga je policijski radar na Slavonskoj aveniji snimio kako je svojim Infinitijem ZG 0007-OD vozio 111 km/h iako je brzina na tom dijelu Slavonske ograničena na 70 km/h, ali mu je uz toleranciju brizna skinuta na 99,9 km/h.

Kako nije platio prekršajni nalog koji mu je bio dostavljen, dobio je u rujnu iste godine poziv da u roku od osam dana dostavi podatke tko je upravljao vozilom koje je glasilo na njegovo ime. Olmo je dostavio podatke oca i brata.

Olmo je u međuvremenu od kraja siječnja 2020. godine prešao u Leipzig te naveo da se u međuvremenu odjavio i otišao zbog profesionalnog nogometa u Njemačku, gdje igra za Leipzig. Međutim, smatra se da je takva dostava podataka neuredna jer se mora dostaviti podatak samo jedne osobe.

U prigovoru za prekršaj koji mu se stavlja na teret, Olmo je u žalbi koju je podnio njegov odvjetnik Goran Jakupila naveo dosadašnju nekažnjavanost te je predložio da ga se kazni samo opomenom.

Sasvim je izvjesno da se Olmo u petak neće pojaviti na zagrebačkom Prekršajnom sudu, a kakav će epilog imati njegova prebrza vožnja po Slavonskoj aveniji odlučit će sutkinja Prekršajnog suda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:16