KOBNI PADOVI

Crni vikend za građevinske radnike: Jedan poginuo u Sesvetama, dvojica ozlijeđena u okolici Zagreba

Provedenim očevidom na mjestu tragedije te u razgovoru sa ukućanima je utvrđeno da je 42-godišnjak izvodio radove na krovištu kuće na visini od 5,8 metara te se u jednom trenutku poskliznuo i pao

Policija, Ilustracija

 Srdjan Vrancic/Cropix/Cropix

Radovi na kući jučer u jutarnjim satima pokazali su se kobnima za 42-godišnjaka koji je u jednom trenutku pao i na mjestu ostao mrtav.

Na imanje u Ulicu Ivana Mažuranića na području Sesveta u subotu oko 8 sati pristigla je policija. Hitna pomoć je, pak, mogla nažalost samo konstatirati smrt. Provedenim očevidom na mjestu tragedije te u razgovoru sa ukućanima je utvrđeno da je 42-godišnjak izvodio radove na krovištu kuće na visini od 5,8 metara te se u jednom trenutku poskliznuo i pao.

Njegovo beživotno tijelo prevezeno je na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku na obdukciju.

Tragedija u Sesvetama, međutim, nije bila jedina. U dva odvojena slučaja na području Svetog Ivana Zeline i Brezovice, također tijekom radova na krovovima kuća dvojica su muškarca ozlijeđena.

Oko 13 sati u mjestu Križevčec u istoimenoj ulici 45-godišnji muškarac izvodio je radove oko dimnjaka na kući. Pao je s pet metara visine jer se najvjerojatnije poskliznuo. U KB Dubrava gdje je hospitaliziran, utvrđene su mu teške tjelesne ozljede.

U Brezovici, pak, tri sata kasnije u Potočkoj ulici 50-godišnjak je pao sa četiri metra visokog krova kuće. Vozilom Hitne pomoći prevezen je u KBC Rebro s teškim tjelesnim ozljedama te je zadržan na liječenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 16:42