TEŠKA NESREĆA

BiH državljanin bez vozačke kombijem pokosio biciklista i pobjegao, muškarac (60) se bori za život

Policajci prometne policije su 21-godišnjeg mladića, inače BiH državljanina, uhitili i priveli na obradu, slijedi mu kaznena prijava

Prometna nesreća/Arhivska fotografija

 Luka Gerlanc/Cropix

Liječnici zadarske bolnice intenzivno se bore za život 60-godišnjeg Slovaka kojeg je jučer u poslijepodnevnim satima, dok se vozio na biciklu, udarilo tada nepoznato vozilo.

Djelatnici PU zadarske su odmah po dojavi o nesreći oko 16.50 sati na DC-8 između Sv. Petra i Sukošana otišla na mjesto događaja te su na noge dignute sve raspoložive snage na području Tustice-Sukošana.

Na toj je lokaciji, naime, pronađen kombi zadarskih oznaka koji je udarilo nesretnog biciklistu koji se kretao po DC-8 u smjeru Zadra, a nije dugo trebalo zadarskim policajcima nakon toga, da uđu u trag i nesavjesnom, bešćutnom vozaču koji je pobjegao s mjesta nesreće nakon naleta.

Policajci prometne policije su 21-godišnjeg mladića, inače BiH državljanina, uhitili i priveli u postaju na obradu, gdje je utvrđeno između ostaloga i da je vozio prije stjecanja prava na upravljanje.

Po dovršetku obrade koja je još u tijeku bit će kazneno prijavljen, a iz PU zadarske kažu da su 60-godišnjem Slovaku konstatirane teške ozljede opasne po život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 19:44