HARRY I MEGHAN KOD OPRAH

Procurila najava najiščekivanijeg intervjua godine: ‘Moja najveća briga je da se povijest ne ponovi...‘

‘Ne mogu ni zamisliti kako joj je bilo prolaziti kroz ovo svih tih godina‘, kazao je Harry govoreći o nepodnošljivom pritisku javnosti
 Screenshot/YouTube

Najava velikog intervjua u kojem su princ Harry i Meghan Markle otvorili svoju dušu poznatoj voditeljici i njihovoj zajedničkoj prijateljici Oprah Winfrey emitirana je u nedjelju na kanalu CBS.

'Samo želim svima dati do znanja da nema teme koja je zabranjena', rekla je Winfrey u isječku, a potom se obratila vojvotkinji od Sussexa: 'Jeste li šutjeli ili su vas ušutkali?'.

'Zvuči kao da je došlo do prijelomne točke', nastavlja Oprah u napetoj najavi, a onda Harry u jednom trenutku odgovara: 'Moja najveća briga bila je da se povijest ne ponovi'.

Tom rečenicom Harry je aludirao na teror engleskih medija i smrt svoje majke.

Na kraju foršpana, Winfrey, koja je ujedno i susjeda Meghan i Harryja u četvrti Montecito u Kaliforniji, govori kraljevskom paru: 'Ovdje ste rekli neke prilično šokantne stvari'.

Koliko se iz najave vidi, u intervjuu koji bi trebao biti emitiran 7. ožujka, Harry i Megan vodit će razgovor s Oprah zajedno, ali i svaki posebno.

U drugom foršpanu, također emitiranom usred CBS-ove popularne istraživačke emisije '60 Minutes', Harry govori o svojoj pokojnoj majci, princezi Diani.

'Znate, zaista mi je laknulo i sretan sam što sjedim ovdje i razgovaram s vama dok je moja supruga kraj mene, jer ne mogu ni zamisliti kako joj je bilo prolaziti kroz ovakvu situaciju svih tih godina', kazao je Harry govoreći o nepodnošljivom pritisku javnosti s kojim se Diana suočavala.

'Zato što je za nas dvoje bilo nevjerojatno teško, ali barem imamo jedno drugo', rekao je Harry na što se Meghan složila.

Princ Harry i Meghan Markle ovim intervjuom prekinut će šutnju prvi put otkako su napustili britansku kraljevsku obitelj.

'Winfrey će razgovarati s Meghan, vojvotkinjom od Sussexa, u širokom intervjuu, pokrivajući sve, od trenutka kada je Meghan postala članicom britanske kraljevske obitelji, preko njezinog braka i majčinstva, do filantropskog rada i načina na koji se nosi sa životom pod jakim pritiskom javnosti…Kasnije će se pridružiti princ Harry koji će govoriti o preseljenju u Sjedinjene Američke Države te budućim nadama i snovima o svojoj proširenoj obitelji', stoji u izjavi televizijskog kanala CBS koji najavljuje ovaj 90-minutni specijal koji će biti prikazan u udarnom terminu.

Podsjetimo, Harry i Meghan, koji su nedavno objavili da očekuju svoje drugo dijete, odrekli su se svojih kraljevskih dužnosti zbog neslaganja s ostalim članovima obitelji i suočavanja s ogromnom medijskom pažnjom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 16:38