UBIO JEDNU OSOBU

Majmun pijanac upao u apstinencijsku krizu pa napadao žene i djecu, rastrgao im je lica zubima

Kalua je bio ljubimac okultista koji ga je učinio ovisnim o alkoholu i davao mu žestoka pića
Majmun Kalua
 Youtube Screenshot

Nevjerojatan slučaj ubojstva šokirao je indijsku državu Uttar Pradesh, kada je u gradu Mirzapuru jedan majmun u nastupu bijesa ubio jednu osobu, a ozlijedio njih čak 250.

Majmun Kalua bio je ljubimac okultista koji ga je učinio ovisnim o alkoholu i davao mu žestoka pića. Kada je on umro, Kalua je prestao konzumirati alkoholna pića te je počeo napadati prolaznike po ulicama u napadu bijesa.

Najviše je napadao žene i djevojčice, a deseci djece morat će na estetsku operaciju jer im je majmun svojim očnjacima rastrgao lice.

Majmun ubojica u međuvremenu je uhvaćen te su ga smjestili u zoološki vrt Kanpur gdje će provesti ostatak života u zatočeništvu.

Zoolozi su pregledom Kalue otkrili da je, osim što je bio alkoholičar, odbijao jesti povrće. Znanstvenici vjeruju da je okultist majmuna hranio mesom, što može biti još jedan razlog zašto je majmuna spopao takav bijes.

Također su primijetili da majmun ima sklonost napadati ženske čuvarice u Zoološkom vrtu, te da napada druge majmune ako se nađe s njima u istom kavezu. Zbog toga je, kako su rekli, odlučeno da nastavi živjeti u kavezu do kraja života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 21:45