VANNA, VATRA I SAŠA

Donosimo tri nove pjesme, tri premijere koje pretendiraju da zavladaju domaćom scenom

Vanna, Saša Lozar i grupa Vatra otvorili su sezonu novih vrućih singlova

Vanna, Vatra i Saša Lozar

 Promo/

Ljeto je na izmaku, a naši glazbenici imaju pune ruke posla. Donosimo tri nove pjesme, tri premijere koje pretendiraju da zavladaju scenom. Vanna, Saša Lozar i grupa Vatra otvorili su sezonu novih vrućih singlova.

Vanna je odavno publiku navikla da njene pjesme postaju veliki hitovi kojima vrijeme ne može ništa. Njena najnovija pjesma "Navika" je na najboljem putu da bude upisana u katalog njenih najvećih hitova. Za produkciju je zaslužan Vannin dugogodišnji suradnik Goran Kovačić Gorki, a glazbu i stihove napisala je sama nastavljajući uspješni kantautorski rad koji je započeo u vrijeme grupe ET. Kreativne suradnike za video priču pronašla je za vrijeme "Pune memorije" pjesme po kooj je nazvana i koncertna turneja iz 2022 čiji je vrhunac bio veliki koncert u zagrebačkoj Areni.

Naime, na tom je koncertnom spektaklu Vanna započela lijepu suradnju s koreografkinjom Virnom Hošnjak i plesnim studiom Korak koje je novi singl inspirirao da osmisle koreografiju. Sve pod redateljskom palicom Tine Kadoić iz Motion Media Company u Centru za kulturu Čakovec, a o atmosferi sa snimanja Vanna je rekla:

- Oduševila me kreativna energija ovih mladih ljudi koji su svim srcem pristupili stvaranju spota pa je cijeli dan snimanja prošao u trenu uz zafrkanciju i ples, a njihovi pozitivni komentari na pjesmu dodatni su mi motiv za sve što je do kraja godine preda mnom, a ima uistinu puno toga, kazala je.

Uoči 25. rođendana grupe Vatra priprema koncert za sve svoje poklonike na zagrebačkoj Šalati i najvljuje druženje za 25.svibnja 2024., a svoju veliku obljetnicu najavljuju novim singlom "Meni treba tako malo". Za sjajan video koji prati novu pjesmu Vatre pobrinula se splitska umjetnica i iskusna redateljica Marcella Zanki.

- Pjesma me odmah "kupila" - rekla je Marcella - Mislim da će biti veliki hit, a samu inspiraciju našla sam u tekstu. Zamislila sam par koji je odavno prekinuo, ali su se nakon dugo vremena sreli na kućnoj zabavi i strast se jednostavno ponovno rasplamsala. Autor Ivan Dečak je ovdje i kao narator njihove priče i to nam je bila neka vodilja na setu.

Da li je nevjera stvarna naša bol, pita se Saša Lozar u novom singlu "Čudo". Vokalna interpretacija multitalentiranog glazbenika, angažiran, snažan tekst i glazba dobro znanog sarajevskog kantautora naših prostora Dina Šarana (frontmenom grupe Letu štuke), gostovanje Boška Jovića na akustičnoj gitari, te producenta Đanija Pervana, potvrdilo je da se radi o iznimnom spoju kreativaca i posebnoj pjesmi "Čudo" koja nosi atmosferu i ugođaj. Saša Lozar uvijek drugačiji, autentičan i vokalno superioran uz sve svoje hitove poput San, Opasno tvoj, Daleko od raja, Lagano na vrijeme i mnoge druge još jednom dokazuje da je miljenik radijskog etera, glazbene struke i šire.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:24