I KONOBARI U ŠOKU

Čitateljica Jutarnjeg svjedočila nestvarnom prizoru u biseru Mediterana: ‘Iskeširali su preko 50.000 eura!‘

Jedna od boca je i Dom Perignon Brut vintage čija je cijena ‘samo‘ 25 tisuća eura

Noćni klub na Mikonosu

 Čitateljica Jutarnjeg/

Već je postala opće poznata stvar da restorani i barovi na grčkom otoku Mikonosu divljaju s cijenama svojih jela i pića te nemaju problema s tim da turistima usred turističke sezone izvuku i posljednji euro iz novčanika.

Tako je nedavno grupa ruskih turista posjetila tamošnji noćni klub i restoran Lio, koji je poznat i po održavanju cabaret showova, za koje posjetitelji često navode da su na granici erotike. Ruskim turistima nije bio problem iskeširati više od 50 tisuća eura za dobru pijanku u jednoj večeri, svjedočila je jedna čitateljica Jutarnjeg, a da su se pošteno ‘isprsili‘ dokazuje i to što su se tamošnji konobari odlučili fotografirati s poslaganim bocama pića koje su imućni gosti iskapili do dna.

image

Noćni klub

Čitateljica Jutarnjeg/

Jedna od boca je i Dom Perignon Brut vintage čija je cijena ‘samo‘ 25 tisuća eura.

image

Cjenik pića

Čitateljica Jutarnjeg

A Rusi kao Rusi, jedna boca tijekom cijele razuzdane večeri naravno da nije bila dovoljna... Posjetitelji kluba uživali su i u seksi cabaret showu, a doživljaj je bio još bolji uz skupu kapljicu.

Da je Mikonos raj za bogate potvrđuje i to što se tamo nalaze trgovine luksuznih brendova kojih, primjerice, uopće nema u Hrvatskoj, a kamoli da se razmišlja o njihovom otvaranju na domaćim otocima...

image

Luksuzni brendovi na Mikonosu

Čitateljica Jutarnjeg
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:51