POVRATAK AKCIJI

Angelina Jolie progovorila o novoj ulozi i strahovima uoči snimanja: ‘Starija sam, i to ne samo tjelesno‘

Glumica Angelina Jolie vratila se akcijskoj ulozi u svom novom filmu
Angelina Jolie u svom novom filmu glumi vatrogaskinju
 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Holivudska glumica Angelina Jolie (45) uoči premijere svog novog filma "Those Who Wish Me Dead" govorila je novinarima o svojim strahovima tijekom snimanja projekta.

U njemu glumi vatrogaskinju koja mora zaštititi 12-godišnjaka, što joj se zbog "vlastitih trauma" ponekad činilo teško, a ona se osjećala slomljeno.

Jolie je kazala kako je u nekoliko navrata tijekom snimanja pomislila "što mi je to trebalo", no da je na kraju sve ispalo dobro. Jedan od razloga zbog kojih je sumnjala da će ulogu uspjeti odigrati, bila je činjenica kako je od njezine posljednje uloge u akcijskom filmu prošlo cijelo desetljeća. Zadnju ulogu tog tipa ostvarila je u filmu Salt.

- Ipak sam starija sam - kazala je Jolie i objasnila da "nije samo moje tijelo starije, već ja kao osoba." Mislila je pritom glumica na činjenicu da zbog zrelosti i odgovornosti teže opravdava opasnost posla akcijske glumice.

No kako su joj djeca odrasla, osjeća se spremnije za uloge žanra koji ju je torpedirao u najveće svjetske zvijezde. Angelina je rekla da njezina djeca te uloge znaju kao "nešto što je mama davno radila" i da je ona za njihova odrastanja "samo režirala". Ali kaže i kako se veseli što će je njezina djeca vidjeti u ulozi snažne osobe koja sve prevlada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 07:25