KOJA SNAGA!

Zastrašujuća snimka iz zoološkog vrta: Čovjek pružio ruku orangutanu, ovaj ga zgrabio!

Ispočetka sve djeluje zabavno, no kada orangutan primi muškarca za nogu, sve postaje ozbiljno
 Twitter printscreen

Orangutani nisu baš poznati kao životinje koje se libe sukoba, posebno ako ih se izazove. To baš i nije pametno raditi, jer su oni iznimno snažni. Uvjerio se to na svojoj koži posjetitelj jednog ZOO vrta, kojeg je majmun napao dok je čovjek bio ispred njegova kaveza.

Na snimci ne vidimo što je napadu prethodilo i je li čovjek životinju na neki način isprovocirao ili je pak majmun imao loš dan pa je dohvatio prvog koji mu je bio pri ruci. No, vidimo kako ga je zgrabio za majicu i vuče. Čovjek se najprije sam pokušavao othrvati majmunu, no shvatio je koliko je životinja jaka, pa su mu u pomoć priskočio prijatelj.

Premda ispočetka sve djeluje smiješno, jer majmun čovjeka vuče za majicu, situacija postaje ozbiljnija kada ga primi za nogu i ne pušta. Postaje jasno koliko je životinja snažnija od čovjeka i koliko ga nema namjeru pustiti da samo tako ode svojim putem.

Snimka je postala viralni hit, premda nije poznato gdje je nastala, kada, a ni kako je završio muškarac koji je napadnut. Vjerojatno je sve u redu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:51