ZAŠTO, GINGER?

VIDEO: Snimila se kako spava i otkrila da je vlastita mačka noću tuče šapom i ne da joj mira

Snimka je postala aposlutni hit na TikToku, a mnogi vlasnici su rekli kako i njihovi ljubimci rade istu stvar
 Ilustracija, Anton Sorokin/Alamy/Alamy/Profimedia

Vlasnici mački, pozornost! Ako loše spavate, i to traje već neko vrijeme, možda nije stvar u tome da imate loš madrac ili da ste pod stresom. Odgovor na pitanje zbog čega se ujutro budite kao da oka niste sklopili možda je bliži nego što se mislili. Zapravo, možda ima četiri noge, hrpu krzna i vaš je ukućanin.

Jedna korisnica TikToka odlučila je tijekom noći ostaviti uključenu kameru i snimati svoj krevet, da vi vidjela spava li možda loše ili što se tijekom noći točno događa u njenom krevetu. No, nije se nadala da će vidjeti svoju voljenu mačku Ginger koja je tijekom noći, vrlo neumorno, mlati šapom po glavi, ramenima, laktovima... U nekim se trenucima vlasnica djelomično razbudi, pa mačku pomazi kako bi je smirila, no uglavnom spava i, kako je mačka udara, samo se izmiče.

Na drugoj snimci, koju je objavila nešto kasnije, također vidimo kako živahna Ginger opet traži maženje. Usred noći. Agresivno.

Njena snimka je postala apsolutni hit te društvene mreže, a drugi korisnici su komentirali kako i njihove mačke rade posve jednaku stvar, što ni oni nisu znali dok je nisu snimili.

Prva snimka

Druga snimka

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:54