ISTINITO

Urnebesan video koji je zaludio Instagram: Evo kako bi se određeni psi ponašali da su ljudi...

Prikazao je sve: od prepoznatljivog mrdanja stražnjicom corgija pa do nezaustavljive energije border collieja
 Instagram

Istina je da svaka pasmina ima nešto posebno i baš svoje. Njihovi vlasnici dobro znaju da je to zaista tako i zato im je uvijek urnebesno primijetiti kako se neke navike, kretnje ili ponašanje njihovih ljubimaca podudara s onima koje imaju i drugi pripadnici te pasmine.

Zato je jedan korisnik Instagrama odlučio napraviti video u kojem će se ponašati kako bi to činila određena pasmina da je čovjek. Tako se na par trenutaka pretvorio u dobermana, pa corgija, pa njemačkog ovčara, pa dogu... Cijeli je niz pasmina koje je ‘skinuo‘ u svom videu, a dodao je i udomljene pse, neovisno o njihovom genetskom materijalu.

Njegova interpretacija mnoge je oduševila i nasmijala, jer je očigledno riječ o nekome tko je dobar poznavatelj pasmina i zaista je točno njima tipična ponašanja.

Jonny Devaney, kako se mladić zove, pokazao je zavidnu razinu znanja, to se mora priznati. Istovremeno je pokazao i koliko je svaka od njih posebna na svoj način, ali nam je još jednom svima dokazao da si psi nevjerojatna, otkvačena i zabavna bića, koja nas beskrajno čine sretnima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:23