PRIPREMITE MARAMICE

Najtužnija snimka psa: Pogledajte kako ova jadnica moli za hranu, ali je svi ignoriraju

Zna ona sve trikove: šapom privlači pozornost, onda poslušno sjeda uz svakoga tko stoji u redu

Tuzni pas
TikTok

Snimka je to koja je rasplakala ljude diljem svijeta: nastala je negdje u Portugalu, a na njoj vidimo kujicu, koja je očito prije nekog vremena imala malene. Nesretna je životinja gladna, pa je došla ispred malog fast fooda kako bi pokušala dobiti nešto jestivo. No, to joj ne polazi na rukom.

Zna ona sve trikove: šapom privlači pozornost, onda poslušno sjeda uz svakoga tko stoji u redu. Daje do znanja da je gladna i da bi voljela da netko odvoji maleni djelić onoga što je sebi kupio. Ljudima par zalogaja ne bi puno značilo, a ovoj gladnoj kujici to bi bilo sasvim dovoljno da preživi dan.

Kad je prvi čovjek ignorira, ona ne odustaje. Sjedi ispred fast fooda koliko god treba, sve dok se rešetke ne spuste i zadnja mušterija ne ode. Glad ne pita, napravila je sve što je mogla, ali nesretnica nije uspjela ništa dobiti.

Mnogima je ova snimka pokazala kako žive napušteni psi i mačke diljem svijeta, koji ne mogu sami pronaći hranu, osim iz kanti za smeće, a gladni su i ovise o pomoći ljudi. Mnogi ih ne primjećuju, a mnogo je onih koji im ne žele pomoći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 04:40