PREKRASNO

Kokoš vidjela psića koji se smrzava i primila ga u svoje gnijezdo, pa ugrijala

Nesebična gesta oduševila je mnoge korisnike TikToka, koji su komentirali njenu velikodušnost

Kokoš grije psa

 TikTok screenshot

Majčina ljubav ne poznaje granice, a životinje su često velikodušne, pa prihvate i mladunčad koja ne samo da nisu njihova, nego čak nisu ni ista vrsta. Mnogo je snimi na kojima vidimo kako kujica brine o mačićima i doji ih zajedno sa svojim mališanima. No, ima i čudnijih parova, a u prirodi je bilo i onih koje su činili predator i životinja koja mu je trebala biti obrok.

Jedan od čudnijih parova su svakako kokoš i štenac. Dok sjedi na jajima, maleni joj dolazi, a onda osjeća potrebu da ga zaštiti, pa ga zaklanja krilom. Vidi da se trese, pa mu pokušava pomoći na jedini način koji može: svojom tjelesnom toplinom. Maleni joj je zahvalan i stisne se uz nju, a ona pazi na njega kao da je jedno od jaja na kojima sjedi i iz kojih će se uskoro izleći pilići.

Video je pogledan više od 129 tisuća puta, a mnogi komentatori su napisali kako ih je nesebičnost kokoši iznenadila i oduševila. Dodali su kako očekuju snimku kad se pilići izlegnu, jer ih jako zanima kakav bi oni odnos mogli imati sa štencem.

@xtzanimal It‘s cold. The dog asks the mother chicken to keep warm!#animal#funny#cute#foryou ♬ original sound - XTZanimal
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 18:50