SVE ZA KLIKOVE

Kakva ideja: Žena glumila da je pojela sadržaj mačjeg wc-a, fanovi oduševljeni

Mačka je reagirala na najnormalniji mogući način: zgroženo je pogledala vlasnicu i dala se petama vjetra

Žene jede ‘izmet‘

 TikTok srceenshot

Jadna mačka, mora da je bila potpuno šokirana onime što je vidjela. Njena vlasnica, za koju bi se ova zaklela da je relativno normalno biće, pojavila se sa žlicom u ruci i počela jesti sadržaj njenog wc-a. Taj prizor slabo mačje srce nije moglo izdržati, pa ju je šokirano pogledala i pobjegla što dalje. Nema većeg šoka, zaista, od tog da se vaš ljubljeni čovjek počne ponašati kao - pas!

No, na svu sreću, situacije nije takva kakvom se čini. Žena nam je u nastavku snimke pokazala što je ona to točno pojela - jasno da nije krenula gutati pijesak i izmet. Zapravo, sve je to savršeno jestivo: pijesak je kolač kojeg je sama ispekla i to od sastojaka koji sugeriraju da se radi o nečem finom, a kakicu u ovom slučaju ‘glume‘ čokoladni bomboni.

No, iako je jasno o čemu se radi, čak ni drugo gledanje ove snimke nije ugodno. Znamo da žena jede kolač, ali to svejedno i dalje izgleda kao da jede sadržaj toaleta. Zbog toga nam je savršeno jasno zašto je mačka reagirala bijegom jer je, ruku na srce, to ono što bismo i mu učinili.

No, snimka je pogledana više od 43 milijuna puta, tako da je vlasnica ostvarila svoj cilj: da joj snimka postane viralni hit.

@dontstopmeowing I’m going to lose a lot of friends after this 🤣ic: randomschmitt #fyp #foryou #foryoupage ♬ Kitty Kitty Cat - Bobby P.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:56