ZAŠTO?

Kako natjerati krokodila da ode od vas? Sudeći po ovoj snimci, loš humor pomaže

Uz snimku bi trebalo stajati upozorenje ‘ovo nikako nemojte napraviti‘

Ilustracija

 Joanne Weston/Alamy/Profimedia/Joanne Weston/Alamy/Profimedia

Što učiniti kad vidite krokodila? Sigurno ima puno boljih stvari koje čovjek može napraviti od autora snimke koja se proširila društvenim mrežama. Nije poznato gdje je i kada nastala, no u svega nekoliko dana pogledana je gotovo dva milijuna puta. Uz nju bi svakako trebalo ići upozorenje ‘kad vidite krokodila, ovo ni slučajno nemojte raditi‘.

Muškarac je, naime, vidio velikog gmaza u travi pokraj ceste. Umjesto da ode svojim putem, odlučio je doći do velikog predatora i pričati mu iznimno loše viceve o aligatorima. Vjerojatno je životinja bila sita, jer ne samo da nije pokušala pojesti čovjeka koji očigledno nema smisla za humor, nego se relativno brzo okrenuo i vratio nazad u vodu. Kao da je zaista sit lošeg smisla za humor, pa je zaključio da je vrijeme da se makne od čovjeka.

Premda okolnosti nastanka snimke nisu poznate, a onda sama je prilično zabavno izvedena, ovo nipošto nije način na koji se čovjek može obraniti od napada krokodila. Vjerojatno je bijeg puno bolja ideja nego da mu pričate loše viceve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 09:00