DEVET KORAKA

Imate glasnu mačku u susjedstvu? Evo kako možete iskoristiti njene mijauke i postati slavni

The Kiffness je poznat po neobičnim suradnjama sa životinjama, ali ova snimka je apsolutni hit

Ilustracija

 Paula Solloway/Alamy/Profimedia

Čudni zvukovi (pri tome mislimo na mijaukanje, ali i režanje) koje mačke proizvode neke nasmijavaju, a druge iritiraju. No, rijetko tko odluči reagirati tako da snimi njihovo glasanje, a onda napravi pjesmu od toga. I to ne bilo kakvu: ozbiljnu pjesmu koja uključuje tekst kojeg je otpjevao autor, baziran na temelju onoga što je mačka vjerojatno ‘rekla‘, dok su te njene ‘riječi‘ prateći vokal. Sve to napravljeno je tako jasno vidimo kako je pjesma nastala, pa to možemo napraviti i sami.

- Jeste li se ikad pitali kako ostvariti glazbenu suradnju s glasnom mačkom koja živi u vašoj blizini? Moj video će vam u devet koraka pokazati kako je to izvedivo - napisao je David Scott, poznat pod umjetničkim imenom The Kiffness. On je između ostalog poznat i po neobičnim glazbenim ‘suradnjama‘ sa životinjama, a ova s mačkom je samo zadnja u nizu.

Snimka je izazvala pravo oduševljenje na društvenim mrežama, ali i na YouTubeu. Na potonjem je pogledana više od pola milijuna puta, dok je na Facebooku prikazana 17 milijuna puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:51