SKROMNO BIĆE

Slika od koje se plače: Pogledajte ‘osmijeh‘ ovog psa. Toliko je sretan zbog običnog - popluna!

O ovom devetogodišnjaku brine udruga iz mjesta Predavec nedaleko od Bjelovara

Zadovoljni Don

 Udruga Vau Vau

Psima je tako malo dovoljno da budu zadovoljni. Nekad je to samo češkanje iza uha, drugi put neka fina poslastica, treći put dozvola da spavaju na kauču... A ima i onih koji traže još manje da bi bili sretni - nešto meko na čemu mogu ležati. U toj su kategoriji psi iz azila, kojima traže još i manje od udomljenih pasa i baš svaka sitnica ih beskrajno obraduje.

Baš takav je jedan pas iz udruge Vau Vau, smještene u Predavcu nedaleko od Bjelovara. Oni skrbe o 60-ak pasa, kojima pokušavaju pronaći dom. Među njima je i Doni, koji nikako da pronađe dom. Riječ je o psu koji ima prekrasan karakter i koji je junak slike koja je mnoge dirnula.

- Danas sam mu promijenila poplun, da mu bude meko i ugodno, jer zbog problema sa zglobovima, da su ne znam kakve vrućine, ne voli ležati na tvrdom. Rastopio mi je srce kada sam vidjela koliko je sretan i zadovoljan da se nasmiješio. To je naš posebnić Don - napisali su iz udruge uz fotografiju psa.

Jedna žena, dirnuta njegovom njuškicom, obećala je poslati veliki meki krevetić za njega. No, ono što bi mu bilo još i bolje je samo njegov dom. Don ima devet godina, 20 kilograma i idealan je za dom u kojem je jedini ljubimac.

image

Zadovoljni Don

Udruga Vau Vau

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 23:51