LJEPOTAN

Koja transformacija! Pogledajte kako ovaj nekoć neugledni pas iz Čakovca izgleda nakon šišanja

Nakon samo jednog tretmana maleni je zablistao, a trenutno čeka rješenje svojeg statusa
 Azil Čakovec

Često psi koji žive na ulici, ili oni koji imaju vlasnike koji ne brinu o njima, izgledaju jako loše. Zapuštena dlaka napravi od njih izrazito neatraktivna stvorenja, a ponekad je teško uopće zamisliti kako pas ispod svog tog krzna uopće izgleda. Često je dovoljno samo jedno šišanje da se iz zvijeri pretvori u ljepoticu ili ljepotana.

Upravo to se dogodilo psu koji je preselio u čakovečki azil. Za sada je preseljenje samo trenutno: još uvijek čekaju da se pas i trajno oduzme vlasniku. Već sam pogled na to kako izgleda upućuje da se o njemu nije vodilo računa. Nakon samo jednog šišanja, maleni je zablistao.

- Pogledajte ga kakav je on gospodičić postao. I iskreno se nadam da će tako i ostati. Veterinarska inspekcija ovdje je zaista brzo odreagirala privremenim oduzimanjem, sad je na sudu da ga oduzme trajno. U nikakvo poboljšanje uvjeta ja više ne vjerujem. Čak i tamo gdje sam dala priliku, obilo mi se o glavu. Kaznena prijava je predana. Držite nam fige - napisala je Aleksandra Hampamer, voditeljica azila.

image
Azil Čakovec
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:29