VIDEO

I to je moguće: Upoznajte Vukicu, mačku koja beskrajno uživa u češljanju

Otkriveno je to sasvim slučajno i od tada joj se nastoji udovoljiti redovitom uporabom četke

Mačka Vukica

 Dumovec

Postoje mačke koje se vole češljati. Nitko ne zna zašto, ali one u tome uživaju. Kad im se njihov vlasnik približi s četkom u ruci i jasnom namjerom da je upotrijebi, one ne pobjegnu. Ostanu na mjestu, pogledaju ga i spremne su za akciju.

Jedna takva mačka živi u gradskom skloništu u Dumovcu. Zove se Vukica i luda je za uređivanjem. To je otkriveno nakon što im je dovedena na smještaj: morali su je oprati i očetkati joj dlaku, jer je bila u lošem stanju. Očekivali su da će biti problema s tim, no iznenadili su se. Što se kupanja tiče, nije baš bila oduševljena, ali zato ju je raščešljavanje dlake bacilo u trans. Doslovno.

Videći to, volonteri su odlučili da je svaki dan barem malo počešljaju. Ne zato što moraju, nego kao nagradu, jer je očito da u tome beskrajno uživa.

- Većina vlasnika mačaka ima isti problem. Njihovim je mačkama četka jedna od najmrskijih stvari. No postoje i iznimke! Naša Vukica maca je koja obožava uređivanje! Ne može dočekati svoju svakodnevnu rutinu. Pogledajte koliko uživa! Tko bi je volio češljati?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:43