DRUGI PUT

Srpska komičarka sav prihod od prodaje ulaznica za svoju predstavu poklanja domaćem azilu

Kako kino Urania ove godine slavi svoj 111 rođendan, cijena ulaznice iznosi simboličnih 11 eura

Bigi i Nomi, štićenici azila u Osijeku
 

 Azil Osijek

U veljači je autorica i komičarka Ana Poznanović pokazala Osijeku da ima veliko srce održavši svoju predstavu "Muškarci i druge životinje" potpuno besplatno, a cjelokupni prihod od rasprodane dvorane donirala je Udruzi Pobjede za pse iz Azila u Nemetinu.

Kako se za predstavu tražila karta više, glumica je obećala svoj nastup ponoviti ovoga proljeća. Ana se vraća u kino Urania u utorak 9. svibnja s početkom u 19 sati, a pse iz Azila ponovno će razveseliti donacijom od prodanih ulaznica.

- U autobiografskoj ispovijesti "Muškarci i druge životinje" nastavit će pričati o svemu što bi (prema riječima njene bake) žena trebala prešutjeti ako se misli ikada udati. Nastup će biti humanitarnog, ali i edukativnog karaktera i moći ćete čuti mnoge korisne savjete na teme kako preživjeti poplavu, požar, seks i druge prirodne katastrofe - najavljuju iz udruge Pobjede.

Kako kino Urania ove godine slavi svoj 111 rođendan, cijena ulaznice iznosi simboličnih 11 eura (82,88 kn). One su u prodaji na blagajni kina od utorka 25. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2024 16:52