BESPLATNO

Iz Bioma pozivaju na zadnje ovogodišenje promatranje ptica, koje se održava u Blatu

Nekoliko priručnika za određivanje vrsta ptica i dalekozora će biti osigurani, ali tko ima svoj dalekozor, neka ga slobodno ponese

Tetrijeb gluhan

 BIOM

Udruga BIOM objavila je kako novo promatranje ptica planiraju održati u Blatu gdje se okupljaju u subotu, 10, prosinca u devet sati. Mjesto sastanka je na staroj karlovačkoj cesti kod autobusne stanice, u blizini Društvenog doma.

- Do ove lokacije možete doći automobilom ili javnim prijevozom sa Savskog mosta (autobusi 112, 132, 164 i 168) kojim izlazite na stanici Petlja ulaz - objasnili su svojim pratiteljima.

Predviđeno trajanje je dva do tri sata, no ističu kako je moguće otići kad god netko treba. Jednako tako, može im se pridružiti i nešto kasnije, samo to s njima treba dogovoriti, kako bi svakome dojavili na kojoj bi lokaciji otprilike mogli biti u određeno vrijeme.

Napomenuli su i kako su, kao i uvijek, njihova promatranja ptica besplatna. Osim toga, namijenjena su baš svima koji ptice vole, neovisno o tome koliko znaju i jesu li članovi njihove udruge ili ne.

- Nekoliko priručnika za određivanje vrsta ptica i dalekozora će biti osigurani, ali tko ima svoj dalekozor, neka ga slobodno ponese. U slučaju lošeg vremena postoji mogućnost otkazivanja događanja, stoga pratite našu web i Facebook stranicu gdje ćete na vrijeme saznati održava li se promatranje - kažu iz udruge.

Za više informacija, može im se javiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:59