BJEGUNAC

Bik koji je rekao "No pasaran" i pobjegao iz klaonice od sinoć je u šumi. Neka tamo i ostane...

 lcv.hr

Bik koji je jučer pobjegao iz klaonice i u panici jurio Slatinom više nije u gradu. Taj mladi revolucionar i buntovnik učinio je ono što je, nekako, i primjereno - dao se putevima revolucionara i otišao u šumu.

- Riječ je o šumi na rubu Slatine, gdje je otišao sinoć i nakon toga nemamo nikakve informacije o njemu. Ako ga građani primijete, uvijek nam to mogu dojaviti - rekao nam je Josip Štajdohar, glasnogovornik policijske uprave.

Podsjetimo, jučer oko 12 sati centrom Slatine protrčao je bijeli bik. Pobjegao je iz okruga obližnje tvrtke gdje ga je vlasnik dovezao na klanje te se trkom zaputio prema središtu Slatine, odnosno Trgu sv. Josipa. O slučaju je obaviještena Policijska postaja Slatina, te je poslana policijska ophodnja koja je bika pokušala skloniti s ceste u Ulici Ante Kovačića kako ne bi bio ugrožen promet, ali i pješaci.

U videu koji je Informativnom centru Virovitica, koji je i objavio ovu informaciju, poslala njihova čitateljica, bik trči Trgom sv. Josipa uz Park 136. slatinske brigade i gotovo se zabija u pješaka, koji ga je srećom izbjegao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 11:57