TOTALNO SRAMOĆENJE

Zašto ne valja baš nikad ostaviti pse u automobilu? Jer bi im OVO moglo pasti na pamet!

Mnogi nevaljalci su shvatili da je ovo savršen način da svoje ljude potaknu da im se brzo vrate

Ilustracija

 Shibo Yang/Alamy/Profimedia

Svi znamo da ljubimce ne smijemo ostavljati same u automobilu tijekom ljetnih mjeseci. No, postoji još jedan razlog zbog kojeg ih zapravo baš nikad ne smijemo ostaviti unutra same. Nevjerojatno, ali neki od njih su pronašli zabavan način kojim će svojeg skrbnika ‘prizvati‘ nazad, a uz to će svi gledati u njihovom smjeru.

Pogodili ste - naučili su koristiti trubu. Neki je stišću neprestano, drugi s pauzom, no jasno je da su svi oni u nekom trenutku shvatili da im pritiskanje tog gumba na neki neobičan način nazad dovede njihove ljude, pa zato svaki put kad su u prilici posegnu za njim.

Ljudi dolaze, jasno, potpuno osramoćeni, jer je zaista neugodno kad pas ‘sjedne‘ na trubu na ulici, ispred trgovačkog centra ili na nekom trećem mjestu. Svi odmah gledaju zašto netko toliko dugo trubi, a sasvim je jasno da će nakon dugotrajnog trubljenja nekim komplimentom ‘počastiti‘ vlasnika, njegovu bližu i daljnju rodbinu, dovodeći u pitanje njegovo mentalno zdravlje. A ono, čovjek ništa nije kriv, nego njegov - pas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:34