SIMPATIČNI MRGUDI

Video: Ovi psi ne uživaju u nijednoj aktivnosti i vlasnicima to jasno daju do znanja

Ne impresionira ih to što se voze na usisavaču, što imaju pjenu na glavi, a posebno ne to što im je na glavu stavljena maska
 Instagram screenshot

Neki psi vole baš sve što vide i dožive, drugi su pravi mali mrgudi. Češće nego pasmine, stvar je jednostavno karaktera. I, ponekad, odgoja, tako da su psi u nekim situacijama ogledala svojih vlasnika. Dok su neki sretni i opušteni, drugi su čangrizavci kojima baš sve smeta. To je sasvim u redu - ne moramo svi biti veseljaci, zar ne?

Kako bi to potkrijepili, i potaknuli vas da volite čangrizava stvorenja kojima smo okruženi, pronašli smo tri čivave koje su baš takve. Istina, vlasnici su ih stavili u situacije koje samo potiču njihovu čangrizavost. Ipak, mnogo je pasa koji bi i u tim situacijama bili sretni i oduševljeni, jer su jednostavno takvi.

Ovi nisu - ne impresionira ih ni to što se voze na usisavaču, ni to što imaju pjenu na glavi, a posebno ne to što im je na glavicu stavljena maska ptice. Ništa ih ne oduševljava i vlasnicima jasno daju do znanja da oni ne namjeravaju sudjelovati u takvim ludostima. Ako već moraju, zbog činjenice da žive zajedno, uživati svakako neće i to će im jasno pokazati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 21:27