INSPIRACIJA

Video: Mačka je htjela do okićene jelke, ali je vlasnica smislila genijalan način da je zaustavi

Nije riječ o uobičajenim rješenjima: drvcu u kavezu, na stropu, okruženog usisavačima...

Mačka i drvce

 TikTok screenshot

Među stvarima koje mačke jako zanimaju su, svakako, jelke koje ukrašavamo uoči predstojećih blagdana. Je li stvar u šarenim kuglicama, svjećicama, granama, iglicama, mirisima ili samo u činjenici da to ne bi smjeli raditi, ne zna se, no postoji tajna veza tih drvca i mački. Veza koja obično završava stablom koje leži na podu.

Sve to tjera vlasnike da odluče: da li ne okite jelku ili da to naprave, ali pritom iskušaju granice svoje kreativnosti? Neki odluče da im mačka neće uništiti radost Božića, pa drvce zakače za strop, stave ga u kavez ili ga okruže usisavačima. Govorimo o primjerima koje smo svi vidjeli u fotografijama koje svake godine u ovo doba počinju ‘kružiti‘ društvenim mrežama.

No, jedna žena je odlučila da doma želi imati prekrasno drvce, ali nije željela ‘zaštitnim mjerama‘ upropastiti estetiku. Zbog toga je ispred drvca postavila visoke plastične pregrade. Prozirne su, tako da se jelka divno vidi kroz njih, a mačku su izbezumile. Grebala je šapicama po toj čudnoj prepreci u zraku, a onda je zbunjeno pogledala vlasnicu.

Jedino pitanje je: koliko će ovo trajati? Uopće ne sumnjamo da će mačka kad-tad doći do drvca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:08