UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

Pas je ispao kroz prozor, a vlasnica je to vidjela i panično potrčala da mu spasi život...

Prizori su to koji su samo na Facebooku pogledani više od četiri milijuna puta

Ilustracija

 Paul Bradbury/Caia Image/Profimedia

Snimka je to na kojoj vidimo jednu od noćnih mora svakog vlasnika ljubimca. Tragedija je izbjegnuta samo zahvaljujući ženinoj prisebnosti, ali i velikoj količini sreće. Da nije pogledala prema gore i vidjela svojeg psa uz prozor, ne bi mu ni stigla spasiti život. Prizori su to koji su samo na Facebooku pogledani više od četiri milijuna puta.

Na snimci vidimo ženu u dvorištu, kako razgovara s nekim službenikom. Kad pogleda gore, uzvikne u panici, a potom nekome povikne da se povuče nazad. Ne znamo o čemu se radi dok promatramo kako žena trči, no kad joj u naručje padne pas shvatimo da mu je spasila život. Ili ga je poštedjela iznimno teških ozljeda.

Nakon što ga je spasila, žena grli svojeg ljubimca, još uvijek šokirana onime što se dogodilo, ali i onime što se moglo dogoditi. Pokazuje to kako je sekunda dovoljna da se dogodi tragedija, zbog čega svaki vlasnik uvijek treba biti na oprezu. Ova je priča, na svu sreću, dobro završila, ali snimka zaista nije za one koji ne vole uznemirujuće prizore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:00