MALI ČUDACI

Pas i mačka koji uživaju u sirovom povrću oduševili internet. Što se tu događa?

Posumnjali smo da je riječ o nekoj prevari, no izgleda da su ljubimci zaista oduševljeni hranom
 Facebook

Uče nas da su mačke isključivo mesojedi, dok su psi svejedi. Zato nas i ne čudi što pse vidimo kako jedu druge stvari osim mesa, među kojima su i komadi igračaka, izmet drugih životinja, naše nove cipele... Šalimo se, naravno, no psima je sasvim prihvatljivo da jedu povrće, često i sirovo, pa nas to ne iznenađuje.

No, vidjeti mačku kako jede sirovo povrće zaista je veoma čudno. Na snimci koja je izazvala pravu buru oduševljenja na Facebooku vidimo psa i mačku koji uživaju u dijeljenju grickalice. Već sama njihova disciplina prilično je neobična: nitko ne skače da dobije svoj zalogaj prije reda, nema ljubomornog nošenja u svoj kut... Ne, ovaj dvojac smireno čeka kada će doći njihov red.

Najprije smo posumnjali da je povrće s donje strane namazano kakvom paštetom, no u tom slučaju bi se i pas i mačka polakomili za zalogajima, pa ne bi ovako smireno sjedili i stajali. Dakle, nema tu prevare: ovi dvoje su, jednostavno, čudaci. No, to je dobro - volimo neobična, čudna i drugačija stvorenja, ona koja se ne daju ukalupiti i žive onako kako ona žele.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:19