KULERICA

Mačka koja je ‘pokorila‘ internet: Ima pravu motorističku kacigu i obožava ludu jurnjavu

Ne zna se kako je do toga došlo, jer je njen vlasnik veoma tajnovit, no snimke govore za sebe

Simpatični duo

 TikTok

Chris ima 3,5 milijuna pratitelja na TikToku i to samo zbog svoje mačke. Taj ljubitelj motora itekako je svjestan koliko ljudi vole njegovu ljubimicu - kako i ne bi kad se ona s njim neprestano vozi, a internetska senzacija postala je zbog kacige. Mačka, naime, ima pravu pravcatu motorističku kacigu, a što je nevjerojatno, ona je zapravo veoma rado nosi dok s vlasnikom juri cestama.

Mediji je nazivaju ‘jako kul mačkom‘ koja je svjesna toga da je sjajna, no o samom Chrisu nema podataka, a ne znamo čak ni kako mu se ljubimica zove. Jedino što znamo je da ona uživa u brzini i da veoma rado boravi na motoru. Pokazuje to niz snimki u kojima je vidimo kako hoda po stroju kad je on isključen, ali i kako rado dopušta vlasniku da joj na glavu stavi malenu kacigu i postavi je ispred sebe. Svaka od tih snimki prikupila je nevjerojatan broj pregleda i lajkova.

Ne treba ni reći da su snimkama svi oduševljeni, a ono što je mnoge prilično zanimalo je - gdje nabaviti malene motorističke kacige? Chris nije dao odgovor na to pitanje, tako da puno toga ostaje misterij, osim činjenice da on o sigurnosti svoje ljubimice pazi, a ona pak uživa u brzoj vožnji i vjetru u kosi. Odnosno, oko kacige i u dlaci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 21:40