NI TO NE POMAŽE

Božićno drvce na stropu ili u kavezu? Evo koja sve kreativna rješenja smisle skrbnici mačaka

Snimka je pogledana gotovo pola milijuna puta i svi su oduševljeni mačjim ludorijama
 Facebook

Ima tih nekih upornih vlasnika mačaka koji svake godine s nepopravljivim entuzijazmom okite božićno drvce. Stave na njega sve one kuglice i vjenčiće, kao i šarene lampice, i onda se zastanu diviti tom drvcu. No, čim okrenu leđa, njihova mačka odluči iskazati svoju verziju divljenja onome što su im skrbnici izveli.

Na žalost, te dvije verzije divljenja se prilično razlikuju.

Jedan od tih vlasnika koji ustraju na tradiciji vezanoj za blagdansko vrijeme je vlasnik profila Cole & Marmalade na Facebooku, koji je objavio kompilaciju snimki nastalih zadnjih nekoliko godina u njegovom domu.

- Uskoro ćemo opet pokušati postaviti drvce. Poželite nam sreću - napisao je ispod snimke koju je pogledalo gotovo pola milijuna njegovih sljedbenika.

A snimka je zaista urnebesno smiješna: mačke su oduševljene već od trenutka kad se otvori kutija u kojoj je drvce, a potpuno polude kada vide šarene vijence i kuglice. Naravno da se odmah nakon postavljanja počnu penjati po drvcu, no njihovom skrbniku valja odati priznanje: ni u jednom trenutku ne gubi svoj blagdanski duh.

Premda, posve ga razumijemo kad drvce postavi u žičani boks ili na strop...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 16:44