ŠTO JE SOVA VIDJELA?

Nova epizoda serijala otkriva kako u izgleda jedan dražesni jelen bez rogova

Kamere se postavljaju na različita prirodna staništa te se tako prate divlje životinje bez uznemiravanja
 JU Međimurska priroda

Međimurski čuvari prirodi za rad na terenu koriste između ostalog i foto kamere kako bi snimili život divljih životinja. Kamere se postavljaju na različita prirodna staništa te se tako prate divlje životinje bez uznemiravanja. Time se prikupljaju dragocjene informacije, a dio snimljenog materijala Međimurska priroda – Javna ustanova za zaštitu prirode predstavlja javnosti kroz dokumentaristički serijal Što je sova vidjela?

Filmići u trajanju od trideset sekundi bilježe zanimljive zgode i nezgode glavnih glumaca – divljih životinja. U dvadeset i devetom izdanju serijala može se vidjeti kako izgleda jedan jelen bez rogova.

- Sve dosadašnje epizode iz serijala, kao i drugi sadržaji na temu zaštite mogu se pogledati na YouTube platformi i kanalu Međimurske prirode. Pozivamo i zainteresiranu javnost da vlastita opažanja fotografira i dojavi Međimurskoj prirodi preko rubrike Dojava čuvarima prirode ili Fotografija mjeseca na mrežnoj stranici www.medjimurska-priroda.info - poručili su iz ove Javne ustanove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. lipanj 2024 08:05