KREATIVCI NA DJELU

Želite se voziti sa psima, ali ne koristiti automobil? Evo nekoliko odličnih ideja...

Prije nego krenete na cestu, svakako svoje ljubimce naučite da uživaju u vožnji
 Facebook

Svi oni koji svoje dane dijele sa psima vole da njihovi ljubimci što više vremena provode s njima. Vode ih sa sobom u kafić, u trgovinu, vožnju automobilom... Poznato je da u potonjem uživaju mnogi ljubimci i da ih ne treba učiti da uskoče u automobil.

No, postoje i oni vlasnici koji voze druga prijevozna sredstva. Pri tome nisu dozvolili da ih životni stil spriječi da im ljubimci aktivno sudjeluju u životu. Odlučili su ih naučiti da s njima provode vrijeme krećući se svijetom na nešto drugačiji način.

U prvom slučaju, riječ je o paru koji svoje pse vozi u prikolici iza sebe. Čini se da su je sami napravili i to posebno za pse, kako bi oni samo odlučili žele li sjediti ili ležati. Ono što je veoma važno, s obzirom na to koliko brzo motor može voziti, je da psi ne mogu nikako ispasti iz prikolice.

Na drugoj snimci vidimo čovjeka koji je nabavio poseban bicikl na kojem se iza njega mogu voziti njegovi psi. Naučio ih je da sjede na biciklu i ne okreću pedale, nego puštaju njemu da obavi sav posao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 18:10