KAO POKLON

WWF za Valentinovo osmislio akciju simboličnog usvajanja raznih životinja

Postupak je jednostavan: na njihovoj web stranici se odabere životinja, iznos donacije i ime osobe kojoj se daruje
 WWF

Svjetska organizacija za zaštitu prirode WWF ovog je Valentinova pozvala sve koji to mogu da se odluče na simbolično usvajanje životinje. Na njihovim stranicama se nalazi kviz, uz pomoć kojeg svatko može otkriti koja bi životinja najbolje odgovarala njegovom partneru (ili njemu samome, jer zašto ne pokloniti sebi nešto za Valentinovo). Certifikat o posvojenju, kako se zove, može imati i neku osobnu poruku ili posvetu, a šalje se osobi koju odaberemo. Može se ‘posvojiti‘ vidra, panda, ris, pingvin...

- Ubrzano uništavanje prirode i klime djeluje na sav život na Zemlji, a tako i na već ugrožene životinjske vrste. Zato ovaj oblik donacije, kroz simbolično posvojenje životinje, ima posebnu snagu. Izmamit će osmijeh od osobe koju volite i iznenaditi nesebičnim poklonom. Možete se odlučiti na mjesečnu donaciju i tako svjedočiti svoju ljubav kroz vrijeme te redovno podržavati naš rad na očuvanju prirode - kaže Lucija Josipović iz odjela za komunikacije i donacije u WWF Adriji.

Postupak je jednostavan: na njihovoj web stranici se odabere životinja (uz pomoć kviza ili bez njega), iznos donacije, ime osobe kojoj se daruje certifikat i dodatna poruka, ako netko to želi. Može se odabrati dan i vrijeme kada se želi da certifikat stigne na određeni mail to je, zapravo, sve.

- Pokloni sa srcem: doniraj i podrži naš rad. Posvojenjem životinjske vrste možeš i iznenaditi dragu osobu i pokloniti joj certifikat simboličnog posvojenja s osobnom porukom: tvoja donacija postaje i poklon i dobro djelo - poručili su iz organizacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:20