NE ODUSTAJE

Video: Preslatki dabar u utočištu odlučio napraviti branu od granja. Morate ga vidjeti!

Ljudi se brinu o njemu, no on ipak duboko u sebi osjeća što bi trebalo raditi s komadima drveta
 -/Panthermedia/Profimedia

Dabar Nibi simpatično je stvorenje koje odrasta među ljudima. Trenutno živi u američkom Newhouse Wildlife Rescue centru, gdje se zaposlenici brinu o njemu kako bi se jednog dana mogao vratiti u divljinu, gdje i pripada. Jedna njihova objava nasmijala je mnoge korisnike Instagrama.

Na njoj vidimo kako radi isto ono što i njegovi rođaci u divljini - gradi branu. Istina, to radi u utočištu, gdje gura štapove po podu, ali namjera je ista. S obzirom na to da se štapovi nalaze unutar objekta, očito je kako oni služe upravo da bi se dabrovi pripremali za puštanje u prirodu. Što se toga tiče, Nibi je dobio prolaznu ocjenu, jer je strpljivo gurao štapove na isto mjesto. Nije to bio lak posao: šapice mu se, očito, kližu po podu, jer veoma pažljivo hoda. Neke štapove nije uspio odgurati, nego se vratio po njih kako bi ih prenio među zubima.

Najslađi je skok kojeg izvede na kraju snimke, kada mu se žena koja ga snima obrati. Taj dio nasmijao je mnoge koji su napisali kako se nadaju da će Nibi uskoro biti u divljini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:38