NAPORNO STVORENJE

VIDEO: Najdosadniji papagaj u povijesti za žrtvu je odabrao jednu jadnu sovu

Dok je nekima snimka urnebesno smiješna, drugi misle da je riječ o nepotrebnom ugrožavanju ptica

Ilustracija

 Martina Berg/Panthermedia/Profimedia

Snimka je to koja je podijelila internet: dok je nekima neopisivo smiješna, drugi smatraju kako su dvije ptice nepotrebno izvrgnute opasnosti, a sve kako bi postale popularne na internetu i svojem vlasniku donijele nekoliko klikova.

Naime, na prečki vidimo sovu i kakadua. On je ubojito dosadan - premda je od prve sekunde jasno kako sova ne obraća pozornost na njega, niti je željna bilo kakve komunikacije, on je ne pušta na miru. Kljuca je, dodiruje nogom... Jednom riječju, baš je gnjavi. Ona se odmiče od njega, jer očigledno želi pod svaku cijenu izbjeći sukob.

U jednom trenutku, jer više ne može izdržati, okrene glavu i pogleda ga. Od tog bi se pogleda i pakao zaledio, no papiga ga odluči ignorirati i nastavlja dosađivati.

Neki su komentatori napisali kako ugriz kakadua uopće nije bezopasan kakav se čini, dok se drugima nije svidjela činjenica da je sova privezana za drvo na kojem stoje. Bilo je i onih koji smatraju kako je rizično staviti ove dvije ptice jednu uz drugu, jer bi se mogle međusobno ozlijediti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 06:34