MODERNI PROBLEMI

VIDEO: Morate vidjeti na čemu ova kokoš leži, uvjerena da su to - jaja!

Sudeći po tome što joj njen vlasnik govori, ovo nije prvi put da se ovakvo što događa

Kokoš na 'jajima'

 TikTok

Nije u današnje vrijeme lako biti životinja. Sva ta moderna tehnologija ne zbunjuje samo nas ljude, nego i druga stvorenja s kojima dijelimo planet. Ponekad su im predmeti koje mi koristimo toliko neobični da pomisle da su nešto posve drugo. Recimo, jaja na kojima treba ležati.

Jedna kokoš vidjela je žarulje u smeću i zbog njihova oblika zaključila kako su to jaja. Popela se u to smeće, progurala do onoga što je smatrala jajima i sjela na njih. Strpljivo ih je grijala, no onda je došao njen vlasnik. Objasnio joj je kako joj je već rekao da to nisu jaja, zbog čega je očito kako kokoš već neko vrijeme dolazi u kantu do svojih žarulja.

Zapravo, sve dok je nije podigao iz smeća, premjestio van i snimio 'jaja' uopće ne znamo što se događa i zbog čega čovjek uopće podiže kokoš. Pretpostavljamo da možda brine o malcima drugih vrsta - vidjeli smo do sada kako kokoši svojim tijelima tako griju mačiće.

No, još nismo vidjeli kako griju žarulje. Čini se kako moderna vremena zaista donose neke posve moderne probleme.

2022-06-19 23:49:40 Lines of Text: Nije u današnje vrijeme lako biti životinja. Sva ta moderna tehnologija ne zbunjuje samo nas ljude, nego i druga stvorenja s kojima dijelimo planet. Ponekad su im predmeti koje mi koristimo toliko neobični da pomisle da su nešto posve drugo. Recimo, jaja na kojima treba ležati. Jedna kokoš vidjela je žarulje u smeću u zbog njihova oblika zaključila kako su to jaja. Popela se u smeće, progurala do onoga što je smatrala jajima i sjela na njih. Strpljivo ih je grijala, no onda je došao njen vlasnik. Objasnio joj je kako joj je već rekao da to nisu jaja, zbog čega je očito kako kokoš već neko vrijeme dolazi u kantu do svojih žarulja. Zapravo, sve dok je nije podigao iz smeća, premjestio van i snimio \‘jaja\‘ uopće ne znamo što se događa.
@thegoatmom002 So my husband made this video of one of our chickens…..#chickens #farmlife original sound - WVGoatMom
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:06