HIT

Urnebesne životinje: Pogledajte najsmješnije kućne ljubimce i što sve mogu izvesti

Našlo se tu i nekoliko snimki divljih životinja koje se zaista urnebesno ponašaju

Ilustracija

 Lightspruch/Alamy/Alamy/Profimedia

Životinje nas često znaju dobro nasmijati a da se uopće ne trude oko toga. Jednostavno se ponašaju kako im dođe, a da nisu ni svjesne da su pritom urnebesno smiješne.

Na jednoj od kompilacija smiješnih životinjskih postupaka vidimo neke zaista veoma zabavne. Naš je favorit medvjed koji maše, a potom savršeno lovi dobačeni komad kruha. Tu su, naravno, i mačke u raznim situacijama: od onih koje se užasavaju krastavaca, preko mačaka koje ne procijene dobro vršak vrata pa do one koja pokušava uloviti svjetlo svjetiljke s poda, ali se pritom trza jednako kako ono treperi, što u konačnici daje prilično urnebesan rezultat.

Od psećih ‘junaka‘ snimke izdvojili bismo onog momka koji ima veoma simpatičan način češanja prednjih šapa istovremeno, a tu je i pas koji ima urnebesnu reakciju kad mu njegova vlasnica u šali kaže da je usvojen. Ne valja zaboraviti ni vještog lopova koji se najprije prošeće ispred svojeg psećeg cimera kako bi mu odvukao pozornost, a onda mu ukrade poslasticu koju ovaj drži među šapama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:14