ZDENKA KOVAČIČEK

‘Udomljavanje može biti najveće životno djelo kojim ćete spasiti jedan život‘

Na predstavljanju kampanje naša je slavna pjevačica uživala u društvu četveronožnih manekena iz Dumovca i Noine Arke
Zdenka Kovačićek za Prijatelje životinja
 Domagoj Kunic

Legendarna pjevačica i prva dama jazz-rocka Zdenka Kovačiček, dobitnica brojnih nagrada, a nedavno i Porina za životno djelo, zaštitno je lice kampanje „Obitelj na more, a pas na ulicu?!”. Na današnjem predstavljanju kampanje na zagrebačkom Mažuranićevu trgu u sklopu manifestacije Caffe de Matoš Zdenka je uživala u društvu četveronožnih manekena iz skloništa Dumovec i udruge Noina Arka.

Uz ukusnu vegansku zakusku, Zdenka se družila sa psima, a osobito ju je osvojio 12-godišnji Vili, kojemu je umro skrbnik, pa čak razmišlja da ga udomi ako Vili do jeseni ne pronađe dom. Psi Vili i Čupavi iz skloništa Dumovec i Danelly iz udruge Noina Arka, koja je udomljena nakon početka kampanje, nalaze se sa Zdenkom na vizualima jumbo plakata koji će biti postavljeni u raznim hrvatskim gradovima.

Porukom „Udomljavanje – Tvoje najveće životno djelo” naša glazbena diva pozvala je sve da u napuštenim psima prepoznaju nove članove obitelji.

„Ne bavi se svatko glazbom i ne može osvojiti Porina za životno djelo kao ja, no svakome tko voli životinje udomljavanje može biti najveće životno djelo kojim će spasiti jedan život”, poručila je Zdenka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:13