LIJEPA GESTA

Slavni glumac još jednom posjetio dubrovački azil za napuštene pse, koji godinama podržava

Na tome su mu zahvalili volonteri skloništa, koji već godinama rade bez potpore grada
Goran Višnjić na Žarkovici
 
 Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik

Glumac Goran Višnjić godinama je emocionalno vezan s dubrovačkim azilom na brdu Žarkovica, onom koji bez potpore grada pomaže napuštenim životinjama. Redovito posjeti tamošnje volontere, pomazi se sa psima, a napravi on više i od toga. Uvijek nastoji podržati tamošnju borbu i apelirati na grad da konačno sagradi azil, na čemu su mu volonteri uvijek zahvalni. Iznimka nije bio ni njegov prošlotjedni posjet našoj zemlji, kada je svratio do svojih starih znanaca.

image
Goran Višnjić na Žarkovici
Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik

- Dubrovnik je za Gorana Višnjića mjesto gdje sve podsjeća na Držića, ali ove "daske" nama život znače. Neizostavan posjet Žarkovici i podrška koja traje već dugo godina za nas je neprocjenjiva. Za prijateljstvo i odanost našoj misiji - hvala Goranu i obitelji Višnjić - napisali su volonteri dubrovačkog Društva za zaštitu životinja uz objavljene fotografije.

Višnjić se na Žarkovici još jednom susreo s voditeljicom udruge Sandrom Sambrailo, kao i s mladom kolegicom Gracijom Filipović. Nju je domaća javnost zapazila u filmu 'Murina' Antonete Alamat Kusijanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 07:59