NISU TO OČEKIVALI

Pronašli su miša, odlučili ga udomiti, a onda je uslijedilo - veliko iznenađenje!

Kad su shvatili što se dogodilo, bili su nemalo iznenađeni. To nipošto nije bilo ono što su očekivali

Ilustracija

 Maximilian Weinzierl/Alamy/Alamy/Profimedia

Mnogi to ne bi napravili, no ova obitelj je pronašla miša i odlučila ga zadržati kao kućnog ljubimca. Nabavili su mu veliki kavez, napunili ga sitnicama potrebnim za njegov ugodan život i bili prilično sretni kad su ga vidjeli kako uživa. Toplo mu je, sit je, nitko ga neće otrovati, niti jedna mačka ga neće dohvatiti...

No, stvari su se promijenile prilično naglo. U jednom su trenutku shvatili kako nisu udomili miša, nego mišicu, koja je k tome na svijet donijela mlade. Neočekivano se broj njihovih ljubimaca povećao, za što uopće nisu bili spremni. Malci su uskoro narasli i sad su jednako veliki kao i majka. Hoće li ih pustiti u divljinu ili će i njih zadržati kao ljubimce, nisu objavili.

Brojni komentatori bili su oduševljeni činjenicom da su spasili mamu, kao i njihovom brigom za malene. Premda mnogima miševi nisu jako slatke životinje, nego ih se boje, udomljavanje je uvijek dobra ideja, napisala je jedna žena, a druga je dodala kako bi za malce bilo najbolje da ih se pusti u prirodu.

@venustwofacecat

Sometimes life throws you little surprises! 🐭🐭🐭🐭🐭

♬ Oh No - Kreepa
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:54