SPAŠEN

Pravo malo čudo: Nakon 55 sati ispod ruševina u Turskoj izvučen pas!

Životinja je bila slaba i umorna, ali joj je odmah pružena pomoć i svi se nadaju da će se oporaviti
 Aa/abaca/Abaca Press/Profimedia/Aa/abaca/abaca Press/profimedia

Čuda se zaista događaju, a ovih dana svjedočimo mnogima od njih. U strašnoj tragediji koja je pogodila Tursku, svaki spašeni život je pravo čudo. Dok spasitelji i dalje tragaju, ne gubeći nadu, svi slave kada se nekoga spasi. Kako sati prolaze nade je, nažalost, sve manje.

image
Aa/abaca/Abaca Press/Profimedia

Jedan pas, spašen nakon 55 sati ispod ruševina građevine u provinciji Hatay, daje nadu da će se još neki životi spasiti ispod ruševina. Životinja je uspjela preživjeti i s puno je nade čekala spasioce, koji su na posljetku došli do nje. Kad su psa izvukli iz ruševina, bio je toliko slab da se nije mogao radovati što je na sigurnom, pa su mu odmah dali infuziju. Čini se kako je prošao bez ozljeda, što je također pravo malo čudo, a svi se nadaju da će se posve oporaviti.

Spasioci su do sada spasili cijeli niz kućnih ljubimaca. U obilasku stanova i kuća nisu radili nikakvu razliku: pomagali su baš svakom stvorenju kojem je bilo u nevolji. Nije im bilo teško probiti se u stan u napola srušenoj zgradi kako bi iz njega spasili psa ili iz ruševina izvlačiti mačku.

image
Arnaud Andrieu/Sipa Press/Profimedia/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 15:47