POLICIJA OBJAVILA

Poznat uzrok smrti muškarca koji je živio sa 124 zmije, među kojima su bile i neke otrovnice

Njegove crne mambe, čegrtuše, kobre i jedan burmanski piton pronašli su novi dom

Ilustracija

 Matthijs Kuijpers/Afp/Profimedia

Kad je policija u američkom Marylandu u siječnju pronašla mrtvog muškarca u njegovom domu, iznenadili su se otkrićem da nije živio sam, nego s 124 zmije. Neke njegove ljubimice su bile otrovnice, neke ne, a bilo je i egzotičnih te onih koje je u tom dijelu SAD-a zabranjeno imati kao kućne ljubimce.

U siječnju nije bio poznat uzrok smrti, no policija je sada objavila kako je 49-godišnjaka ugrizla jedna od njegovih zmija. Nije jasno kako se to dogodilo jer su njegove ljubimice zaista bile u dobrom stanju i očigledno je dobro pazio na njih. Službenici su odmah ustanovili kako se on za svoje zmije iznimno dobro brinuo - sve su bile zdrave, u terarijima koji su bili dovoljno veliki za njih. U kući gotovo da i nije bilo namještaja, tako da se one, u slučaju da neka i pobjegne iz kaveza, nisu imale gdje sakriti. Bilo je jasno kako se o njima s puno ljubavi brinuo.

No, nešto je ipak pošlo po zlu.

Vlasnikova majka se odmah složila da se zmije poklone. Novi dom tako su pronašle brojne crne mambe, čegrtuše, kobre i jedan burmanski piton, koji je narastao do četiri metra.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 10:05