PUNO JE NEJASNOĆA

Policija objavila da je uzrok smrti Gipsy prirodan, udruga Biom tvrdi da im je rečeno nešto drugo

S obzirom da se radi o slučaju od velikog interesa javnosti, nalaze ćemo objaviti čim ih dobijemo, poručuju

Bariša Ilić

 Gipsy

Dubrovačko-neretvanska policija objavila je u ponedjeljak kako su dobili rezultate analize te da je ženka ćelavog ibisa Gipsy preminula od izljeva krvi u mozak. Prirodan je to uzrok smrti i zbog toga neće biti nikakvog kaznenog progona, rekli su nam iz policije, nakon što smo ih nazvali da provjerimo što se događa.

No, iz Bioma, udruge koja je o ovoj ptici obavijestila javnost i o njenom kretanju obavještavala razne udruge, kako bi je se pazilo, objavila je nešto drugačiju verziju događaja.

- Gipsy je preminula, kako smo neslužbeno doznali, uslijed tupe traume glave. U prijevodu, ptica je pretrpjela ozljedu glave zbog koje je umrla. Stoga nam je nejasno trenutno tumačenje koje je prema napisima pojedinih medija danas izašlo iz policije, a u kojem stoji kako je Gipsy preminula od - moždanog udara!?!

Ostaje pitanje zbog čega je došlo do krvarenja u mozgu, odnosno moždanog udara. S obzirom na to da se radi o slučaju od velikog interesa javnosti, nalaze ćemo objaviti čim ih dobijemo - objavili su iz udruge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 18:17