‘MI SMO UZ VAS‘

Podrška domaćem azilu dolazi sa svih strana, stigle poruke i od slavnih svjetskih glazbenika

Prvi je uz njih stao poznati domaći poduzetnik, koji je već nekoliko puta posjetio ovo utočište

Voditeljica Farmice Ivana Varkonji

 Marko Todorov/Cropix

Otkako smo u rubrici VauMijau prvi objavili priču o problemima u kojima se našlo utočište i sklonište za pse Farmica, reakcije ne prestaju. Diljem svijeta su se javili brojni njihovi obožavatelji, koji su im poslali poruke podrške. Poznavatelje njihova rada to nimalo ne čudi - na kraju krajeva, novac za kupnju zemljišta na kojem se nalaze skupili su od donacija koje su dolazile sa svih strana svijeta.

I sad je podrška došla - ovoga puta ne u prikupljanju sredstava za kupnju zemljišta, nego u vidu poruka podrške od ljudi koji im daju do znanja da podržavaju njihov rad. Neke od tih poruka objavili su na svojoj Facebook stranici. Podržali su ih tako Bernhard Welz, austrijski bubnjar, skladatelj i producent, John O’Hara, član grupe Jethro Tull, Maestro Paul Mann, jazz gitarist i kompozitor Bruno Mičetić, producent Srđan Sekulović Skansi, poduzetnik Mate Rimac...

Svi oni vjeruju da će zaposlenici i volonteri Farmice uspjeti i da će se s gradom Našicama dogovoriti vezano za zbrinjavanje napuštenih pasa s tog područja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:41