DOBRA IDEJA

Osmišljen poseban motor baš za vlasnike kućnih ljubimaca. Cijena? Prava sitnica!

U ponudi je ostalo svega nekoliko komada, a riječ je o ograničenoj seriji koja nije uvijek u ponudi
 Mopet/Ferrari/Profimedia

Novi proizvod za vlasnike pasa pojavio se na tržištu: motor koji je osmišljen tako da se na njemu mogu voziti i vlasnik i pas. No, prije nego zaključite da je riječ o izmišljanju tople vode, moramo reći da je ovo drugačiji motor. Nije to onaj na kojem vlasnik sjedi, a pas je naprijed u košari ili sjedi iza njega - ova je dizajniran tako da je pas zatvoren u svojevrsnom kavezu tik do vlasnikovih nogu.

image
Mopet/Ferrari/Profimedia

Naravno, taj je prostor dizajniran tako da pas može mirno sjediti, a rešetke sprječavaju da padne s motora ili u vožnji skoči. Osim toga, kako mu se nalazi ispod nogu, vlasnik ga stalno može imati na oku. Taj je prostor savršen za male pse, no u njega mogu stati i oni veći. Namijenjen je svima koji sa psom moraju otići na neko kraće putovanje, a žele da im je ljubimac pritom posve siguran.

Cijena mu je gotovo osam tisuća kuna, ali je problem, ako je suditi po stranici na kojoj se može kupiti, što je riječ o vozilu koje neće biti u stalnoj ponudi. Ostalo ih je svega nekoliko komada, sve druge su prodali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:31